انواع مقالات و نوشتهای متفاوت

۱۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

چرا میتوکندری و کلروپلاست ویژه است؟

چرا میتوکندری و کلروپلاست ویژه است؟

علاوه بر هسته، دو اندامک دیگر - میتوکندری و کلروپلاست - نقشی مهم را در سلول های یوکاریوتی را بازی کند. این ساختارهای تخصصی توسط غشاء دو بسته است، و باور بر آنها به سرچشمه به زمانی که همه چیز در زندگی بر روی زمین موجودات زنده تک سلولی بودند. در آن زمان، برخی از سلول های یوکاریوتی بزرگتر با غشای انعطاف پذیر "می خوردند" توسط شمعی مولکول ها و سلول های کوچکتر - و دانشمندان معتقدند که میتوکندری و کلروپلاست به عنوان یک نتیجه از این روند به وجود آمد. به طور خاص، محققان فکر می کنند که برخی از این "خوار" یوکاریوت پروکاریوت کوچکتر را فرا گرفته، و پس از آن در یک رابطه همزیستی توسعه یافته است. هنگامی که ربوده شده، به "خورده" پروکاریوت ادامه داد: برای تولید انرژی و انجام سایر اعمال سلولی لازم است، و یوکاریوت میزبان آمد به تکیه بر سهم از سلول های "خورده". بیش از چند نسل، فرزندان از یوکاریوت مکانیسم هایی را برای حمایت بیشتر از این سیستم را توسعه و به طور همزمان، فرزندان پروکاریوت را فرا گرفته از دست داده توانایی برای زنده ماندن خود به خود، در حال تحول به میتوکندری امروزی و کلروپلاست. این منبع پیشنهادی میتوکندری و کلروپلاست به عنوان فرضیه endosymbiotic شناخته شده.
ادامه مطلب...
۰۸ مرداد ۹۷ ، ۱۴:۰۰ ۱ نظر

تعداد استخوان بدن(امام صادق ع)

RESEARCHES.BLOG.IR(تحقیق ها)

بدن انسان از چند قطعه استخوان تشکیل شده است؟

طبیبی هندی ازامام صادق تقاضا کرد که تفصیلی از ساختمان بدن انسان بیان کند:امام فرمود :خداوند ادمی را از لحاظ هیکل استخوانی به دویست و هشت قطعه تر کیب نموده است.خداوند بدن ادمی زاد را ازدوازده عضو وسیصد و شصت رگ و این استخوان ها را از گوشت ها و پی ها خلق نموده است.
رگ ها بدن را ابیاری میکنند و استخوان ها بدن را نگه میدارند و گوشتها استخوانهارا و اعضاب گوشت ها را محافظت میکنند.در هر دستی چهل و یک استخوان قرار داده است .
سی و پنج قطعه از ان مر بوط به کف و دو قطعه ان مربوط به مچ؛یک قطعه استخوان بازو و سه قطعه استخوان کتف. در هر پایی چهل و سه استخوان مقرر فرمود سی و پنج قطعه در قدم و دو قطعه در ساق پا و سه قطعه در زانو و یک قطعه در ران و دو قطعه در نشیمنگاه. تیره پشت(ستون مهره ها)هم از هجده قطعه مرکب شده است در هر قسمت از دو پهلو نه دنده و گردن هشت قطعه و سر سی و هشت قطعه .در دهان بیست و هشت قطعه یا سی و دو قطعه(دندان)می باشد.
حد و حصری که امام (ع)در هیکل استخوانی بیان کرده با نظر علم تشریح امروز کمی تفاوت داد .منشا این اختلافات ان است که گاهی چند قطعه استخوان از جهت شدت اتصال به هم در تشریح یک قطعه محسوب شده است

منبع: طب الکبیر


۰۸ مرداد ۹۷ ، ۱۲:۰۰ ۰ نظر
رضا داوری

غذای آنتی باکتری

RESEARCHES.BLOG.IR(تحقیق ها)
غذا های آنتی بیوتیک صد ها بلکه هزاران سال پیش از کشف پنی سلین و استرپتو-میسین و امثال آنها مردم اثر میکروب کش سیر را می دانستند،اکنون در اثر تفحصات جدید در سیر ماده ای پیدا کرده اند که نظیرفوق الذکر بوده و ثأثیر ان در کشتن میکروب(وبا)و میکروبهای سرما خوردگی و میکروب های گرم مثبت به مراتب زیاد تر از دارو های جدید است. در پیاز و آب دریا نیز از این دارو های ضد حیات میکروب دیده شده است و بعید نیست که در سایر اغذیه مخصوصا آنهایی که خاصیت ضد حیات میکروبی دارند از این دارو پیدا شود. ضمنا باید یاد اور شویم که این دارو های ضد حیات میکروب 1را از قارچها میگیرند که آنها نیز به نوبه خود جزو هدایایی طبیعت می.باشند و از قدیم الایام خوردن انها معمول بوده است. اخیرا از کشت بزاق و همچنین از عصاره خون و عصاره کبد نیز از این دارو هت ساخته اند.
1:آنتی باکتر

۰۷ مرداد ۹۷ ، ۲۲:۰۰ ۰ نظر

میکروب2

RESEARCHES.BLOG.IR(تحقیق ها)

جوانب که مبتلا به وسواس بود

جوانی از دوستان ما مبتلا به افراط و وسواس بود،آب را می جوشانید و میان شیشه ای که قبلا آنرا با الکل استرلیزه کرده بودمیر پخت،انگاه مقابل افتاب و نور چراغ می گرفت چنانکه چیزی در ان نمی دید با ترس و اضطراب می نوشید وگر نه دوباره دور میر می پخت و دوباره تهیه می کرد. همیشه عینکی و دستمال به دهان داشت ، از ترس انکه مبادا میکروب های منتشر در فضا داخل چشم و ریه او بشوند، با مردم تماس نمیکرت دایما چرک سینه خود را معاینه می کرد و به اآزمایشگاه می فرستاث ،اینهمه احتیاط برای آن بود که مسلول نشود ،لوی عاقبت مسلول و جوانمرگ شد. این جوان باور نمیکرد که مقابل میکروب های مضری که در آب و هوا وجود دارد ،میکروبهای مفیدی هم خداوند در وجودش آفریده که با آنها مبارزه کنند و سلامتش را تا آنجاا که مقدور است تأمین نمایند.

ترس و میکروب

یکی از دانشمندان بنام(ژرژ باربان)کتابی تحت عنوان(ترس، بیماری شماره یک)نوشته و در آن ترس و وحشت بیجهت مردم را از میکروبها سخت مورد انتقاد قرار داده ، میگوید: احتیاط زیاد جز زیان نتیجه دیگری ندارد ،جوشاندن و استریل کردن غذاها اولا مقداری از مواد حیاتی ویتامین های آنها را از بین میبرد و با این جهت رشد اعضاء و کار و فعالیت آنها را متوقف میسازد. ثانیا همانطور که میکروب های مضر وجود دارند میکروب های مفید نیز موجود است و استرلیزه کردن میکروب های مفسد را نیز نابود می کند. خود پاستور که معل اول میکروب شناسی بود ووسیله نابود کردن آنها را تعلیم داد هرگزتوصیه نکرد که غذا هارا استرلیزه کنند بلکه طی آزمایشها که آن استاد در آزمایشگاه روی حیواناتت کرد،نشان داد که استرلیزه کردن غذا ها رشد بدن را متوقف و کار های اعضاء را فلج و سلامتی را مختل و حیوان را ضعیف میکند . حیواناتی که تحت نظر پاستور باغذا های استرلیزه شده تغذیه میکرد پس از چندی نزدیک بود بمیرد ، پاستور رژیم آنها را عوض کرد واغذیه خام به آنها خورانید، بلافاصله ضعف و کسالت اآنها برطرف شد . وبیشتر تأکید پاستور برای ضد عفونی کردن آلات و ادات جراحی و دست و امکنه بودند نه غذا ها و خوردنیها.
بخشی ار کتاب طب الکبیر
۰۷ مرداد ۹۷ ، ۲۰:۰۰ ۰ نظر

معالجه مرض قند(سنتی)

معالجه مرض قند حالا که خودتان را شناختیدو دانستید که بیماری قند نتیجه تحریکات بی موقع و زیاد گوشت است، خودتان می توانید علاج قطعی این بیماری را پیداکنید. گوشت را از مبتلایان به مرض قند به کلی قطع کنید و به انها رژیمی بدهید که محتوای قند کم و سرشار از انسولین نباتی ، ترشی ،تره فرنگی ، هویج، شلغم،ترپ،دارای انسولین گیاهی است. جوانه جو جوشانده جوانه جو دارای این خاصیت است که مانع عفونت معده که نتیجه لاشخوری است، و از رشد میکروبهای حبصه اسهال و وبا جلوگیری می کند و سایر میکروبها موذی معده ای را میکشد و از همه بالاتر اینکه در جو سبز شده، انسولین گیاهی به مقدار زیاد وجود دارد که قند خونرا ثایین می اورد. خوردن ماءالشعیر و همچنین جو خیس کرده ، معده و روده ها را پاک میکند و ضد عفونی کرده و پیری را درمان می نماید و از ابتلا به مرض فند جلوگیری کرده و این بیماری را معالجه می کند و بهترین دارو برای برای اسهال است، جورا سه روز در آب خیس کرده و این مایع را بنوشید پیاز خام پیاز خام نیز یکی از غذا های ضد عفونی کننده است و معده,و روده ها را از عفونت گوشت پاک می کند و دارای انسولین نباتی است و مرض قند را معالجه و از ابتلاء آن جلوگیری میکند. آب شلغم استفاده از انسولین های گیاهی به طور خام نتیجه بهتری دارد و مخصوصا نوعی که در شلغم است در اثر پختن از بین می رود و برای معالجه مرض قند آب شلغم را گرفته و با مایعات دیگر مخلوط کرده و بنوشید تا گوارا تر باشد. ان الله بما تعملون محیط بدانید و آگاه باشید و گول و فریب بعضی اطباء را نخورید، زیرا که طب جدید اولا اسم مرض ها را عوض کرده مثلا میگویند:مرض (قند) دیفتری (بر نشیت)و غیره و مردم گمان می کنند که یک کار خانه قند سازی در معده ایشان تولید شده و باید مقدار زیادی پول خرج کنند و مدت مدیدی مریضی متحمل بشوند، تا اینکه ایا این کار خانه قند سازی را از معده شان خارج بکنند و یا به این مرض از دنیا بروند و حال انکه مرض قند فقط و فقط بول انسان از شدت حرارت یعنی غذایی که در طبیعت گرم است و شیرین است زیاد خورده است، مخصوصا قند و شکر و چای امثال اینها زیاد خوردن مبردات بسیار که مکرر به عرض رسیده ،از قبیل آشش ابغوره و غیره و بدرقه گلقندر و روز پنجم آبدوغ باخیار با گل سرخ بخورد و مجددا از روز ششم بهمین دستور تکرار کنند تا بزودی این کارخانه قندسازی از معده شان خارج شود و تمام اعضاء بدنشان سالم بشود. در مرض برنشیت(مرض قند)از خوردن ترشی ها اجتناب کنند زیرا که ترشی ها برای امراض سینه و سرفه ،ضرر دارد. فقط خنکی ها که ترش نباشند بسیار بخورند ، از قبیل : لیموی شیرین،شیر خشک، پاچه گوسفند ، نشاسته، آش گشنیر ساده، کاهوی پخته ، شربت (زوفا) باریشه ایرسا مخلوط (مردم به ریشه ایرسا میگویند:اریسا)بخورند مغز خیار بخورند ،دوای شیر خنک بسیار بخورند که تنگ نفس چهل ساله را بر طرف می کند.
برگرفته از کتاب طب الکبیر
۰۷ مرداد ۹۷ ، ۱۸:۰۰ ۰ نظر

ابلیمو با طعم سنگ مرمر

RESEARCHES.BLOG.IR

آبلیموی مرمری

استفاده از سنگهای اهکی برای تأمین کمبود کلسیم بدن مدتهاست مورد توجه دانشمندان قرار گرفته ،زیرا کارخانجات دارو سازی، داروهای اختصاصی زیادی تهیه نموده اند که اکثر انها مفید نیستند و با قیمت زیاد فروخته می شوند.
در داروخانه های ایران نیز از اینگونه دارو های گرا نقیمت و بی فایده زیادی دیده می شود و متأسفا نه اقایان پزشکان فریب تبلیغات بی اساس فروشندگان و سازندگان را خورده، انها را تجویز می کنند . استفاده از سنگها و ترکیبات آهکی فقط به وسیله مواد خوراکی میسر است و بس. اینجانب دستوری تهیه کردم که بینهایت مفید بوده و تهیه ان در منازل فوق العاده اسان است. مقداری سنگ مرمر تمیز تهیه نماید و ان را مانند قند خرد کنید دو ساعت قبل از تهیه سالاد ،آبلیمو یا سرکه ی انرا در یک استکان ریخته یک تکه کوچک در ان مرمر بیاندازید،ترشی در روی سنگ اثر کرده کلسیم انرا در خود حل می کند ،ین عمل جوشش مخصوصی دارد. موقع تهیه سالاد ، آنرا بهه ان اضافه کنید و بقیه سنگ را شسته برای روز بعد نگهدارید ابلیموی مرمری را فقط در موقع تهیه غذا باید ساخت و نگهداری ان مفید نیست زیرا ترشی موجود در ابلیمو برای حفظ ویتامین ث ان است و وقتی راسنگ مرمری ترکیب شود ویتامین ان دوام زیادی ندارد. اینها همه فایده خوراکی ها است ،این میوه ها و سبزیهایی که در بالا به انها اشاره کردیم همه خوش طعم و گوارا هستند، در معالجه نقرس اثر نیکو دارند . اگر پزشکان این غذا هارا به جای دارو ها ی اختصاصی و بی فایده تجویز کنند مریض را زود تر نجاد خواهند داد

منبع:طب الکبیر


۰۷ مرداد ۹۷ ، ۱۶:۰۰ ۰ نظر

ویروس H1N1

ویروس H1N1

      در بهار سال 2009، نسلی از ویروس آنفولانزای اسپانیایی، که در سال 1918 به هر گوشه جهان کسترش یافت و میلیون ها نفر از مردم را کشت، به طور ناگهانی در یک فرم بسیار خطرناک در سراسر مکزیک پدید آمد. این سویه جدیدی از ویروس، به نام A-H1N1 توسط دانشمندان نام گذاری شد ،که به صورت محاوره به آن "آنفولانزای خوکی" می گویند. به دلیل آن که معمولا در سراسر جهان خوک زیادی پرورش یافته بود. گسترش سریع "آنفولانزای خوکی" به طور موثر تعطیل اقتصاد مکزیک و زندگی عمومی، و ترس گسترده ایجاد شده است. صدها نفر از مردم در چند هفته اول درگذشتند. مقامات مکزیکی از شهروندان خواستند برای جلوگیری از تماس های غیر ضروری با دیگران و بیماران A-H1N1 در تلاش برای جلوگیری از گسترش این ویروس در سراسر آمریکا و به قاره های دیگر منزوی می شوند. با این حال، با توجه به این واقعیت است که A-H1N1 غیر منتظره مسری است، این اقدامات بی اثر بودند، و در تاریخ 11 ژوئن سال 2009، سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد A-H1N1 یک بیماری همه گیر جهانی است. در 14 مه سال 2009، پس از ملاقات با WHO، تعدادی از شرکت های دارویی اعلام کرد که شروع به توسعه یک واکسن H1N1 A-. عنوان این نوشته، توسعه واکسن موفق بوده است، و پیش بینی می شود که به عنوان بسیاری به عنوان دو میلیارد دز شروع خواهد شد توزیع در نوامبر 2009. با این حال بسیاری از سوالات اساسی علمی در مورد A-H1N1 باقی مانده پاسخ داده نشده. چرا این ویروس تا به سرعت و به طور گسترده ای؟ چرا آن تاثیر می گذارد جوان به شدت بیشتر از قدیمی؟ چگونه خواهد بود در دراز مدت موجود؟ تعدادی از سوالات اخلاقی و اجتماعی نیز بحث شدید تولید کرده اند. چگونه بسیاری از مردم یک بیماری نیاز به تحت تاثیر قرار دهد قبل از تلاش در حال توسعه و توزیع واکسن توجیه می شود؟ تا چه حد باید دولت و دخالت در زندگی خصوصی برای خاطر سلامت عمومی؟ برخی حوزههای آوازی استدلال می کنند که دولت انجام می دهند نه به اندازه کافی برای برنامه ریزی برای همه گیری جهانی؛ دیگران در برابر استفاده از واکسن استدلال زیرا آنها اثر خود به شک یا اینکه احساس می کنید که واکسیناسیون باید توسط یک دولت بر شهروندان خود را مجبور نخواهد شد. تعداد فزاینده ای از افراد مبتلا به H1N1 A-بدان معنی است که این سوالات مربوط به همه ما است. در این ویژه، شما یک طیف وسیعی از منابع در نظر گرفته شده برای کمک به شما دامنه گسترده ای از مسائل و سوالات مطرح شده توسط ویروس H1N1 A-درک کنید.
۰۷ مرداد ۹۷ ، ۱۴:۰۰ ۰ نظر

میکروب هزار و خورده ای سال پیش

researches.blog.ir

میکروب و سرایت امراض

قال الصادق علیه السلام:لا یکلم الرجل مجذو ماالاأن تکون فیهاما قدرر مح. امام جعفر صادق فرمودند:کسی با مبتلای به جذام تکلم نکند مگر اینکه به مقدار طول یک نی با او فاصله داشته باشد. جذام دوگونه است:جلدی-عصبی؛جلدی در مخاط بینی و دهان و حنجره پیدا میشود،زبان و لوزه ها را بزرگ می نماید،پوست بدن و صورت راجمع می نماید وگاهی در غضروف بینی می افتاده،انرا می خوردواز بین می برد. جذام عصبی در پی دست وپا افتاده انرا بی حس می کند بطوریکه آسیب ببیند و درد راه نفهمد.بسوزد وملتفت نشود،گاهی در عضلات افتاده ابتدا ایجاد درد می کند بعدا حس درد از بینن می برد. مثلا در پلک چشم افتاده آنرا کوتاه می کند و چشم درست بسته نمی شود.جذام وقتی در بینی افتاد،ابتدا ایجاد زکام می کند و لذا در جلد چهارم بحار الانوار از رسول الله(ص)نقل شده که فرمودند:ما من انسان الاوفی رأس فی عرق من-الجذام فی بعث الله ثمه علیه زکام فی ذبیه. یعنی در سر هرکسی رگی از جذام پیدا می شود خداوند زکام را بر بیمار مسلط می کند تا جذام را آب کند.باری جذام بیماری خطر ناکی است که امام صادق(ع)می فرماید:به آنهاا کمتر نظر کنید و نزد ایشان نروید و چون بر ایشان به گذرید تند رد شوید. در طب جدید، باکتریولوژی(میکروب شناسی)ثابت کرده اند که میکروب جذام به مسافت یک متر و نیم که از مجذوم فاصله داشته باشد، در هوا ضعیف و کم است ودرباره بیماران سل نیز همینطور معتقدند. یک دانشمد فرانسوی میگوید:بر خلاف انچه پاستور تصور می کند میکروب کوچکترین موجودات زنده نیست بلکه خود میکروب از موجودات زره بینی دیگری ترکیب شده اند به نام میوروزیما،این ذرات در موقعیکه سلول های تن ،درست کارمیکنند صدمه به بدن نمیرسانند بلکه با سلولهای دیگر همکاری میکنند ولی همینکه اختلالی در مزاج پیداشد ،موقع را غنیمت شرده دسته بدسته با نقلاب می پردازند.


بخشی از کتاب طب الکبیر
۰۷ مرداد ۹۷ ، ۱۲:۰۰ ۰ نظر

کازئین

کاﺯﺋﯿﻦ کاﺯﺋﯿﻦ ‏ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺷﯿﺮ ﺍﺳﺖ . ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﮔﻮﻧﻪﺍﯼ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ‏( ﻓﺴﻔﻮﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ‏) ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﯾﯽ ‏( ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺭﺯﺵ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﻭ ﻧﯿﺰ ﻋﺎﻣﻞ ﭼﺴﺒﻨﺪﮔﯽ ‏) ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺩﺭ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ ﺩﺍﺭﺩ . ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﻪ ۸۰ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺷﯿﺮ ﮔﺎﻭ ﻭ ﭘﻨﯿﺮ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺍﺳﺖ . ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ، ﺷﯿﺮ ﮔﺎﻭ ﺑﯽﭼﺮﺑﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﺳﯿﺪ ﺭﻗﯿﻖ ﯾﺎ ﭘﻨﯿﺮﻣﺎﯾﻪ ﻋﻤﻞﺁﻭﺭﯼ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ، ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺷﯿﺮ ﺗﻪﻧﺸﯿﻦ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺳﭙﺲ ﻣﺎﺩﻩ ﺭﺳﻮﺏﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ . ﭘﺲ ﺍﺯ ﺗﻮﻟﯿﺪ ، ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺩﺍﻧﻪﺍﯼ ﯾﺎ ﮐﻠﻮﺧﻪﺍﯼ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﻣﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺗﺎ ﺯﺭﺩ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯽﺁﯾﺪ . ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﺳﯿﺪ ﻻﮐﺘﯿﮏ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺩﺳﺖﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﻧﯿﺰ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﻓﺮﻋﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺑﺎ ﺭﺳﻮﺏ ﺍﺳﯿﺪﯼ ﺍﺳﺖ . ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺩﺭ ﺁﺏ ﻭ ﺍﻟﮑﻞ ﻧﺎﻣﺤﻠﻮﻝ ﺍﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﻗﻠﯿﺎﯾﯽﻫﺎ ﺣﻞ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺩﺭ ﺷﯿﺮ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺳﻮﺳﭙﺎﻧﺴﯿﻮﻥ ﺍﺳﺖ . ﺍﺯ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺩﻩ ﺑﺎ ﻫﯿﺪﺭﻭﮐﺴﯿﺪ ﺳﺪﯾﻢ ، ﮐﺎﺯﺋﯿﻨﺎﺕ ﺳﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯽﺁﯾﺪ . ﺍﺯ ﮐﺎﺯﯾﯿﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺎﺧﺖ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏﻫﺎ ، ﭼﺴﺐﻫﺎ ، ﺁﻫﺎﺭﺯﺩﻥ ﮐﺎﻏﺬ ﻭ ﭘﺎﺭﭼﻪ ، ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺭﻧﮓﻫﺎﯼ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻗﺎﺑﻞ ﺷﺴﺘﺸﻮ ﻭ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻭ ﺟﻼﯼ ﭼﺮﻡ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﭼﺴﺐ ﮐﺎﺯﯾﯿﻦ ﺧﻤﯿﺮ ﺿﺪ ﺁﺏ ﺳﺮﺩﮐﺎﺭﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺣﻞﮐﺮﺩﻥ ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻗﻠﯿﺎﯼ ﻣﻼﯾﻢ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻣﻮﻧﯿﺎﮎ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺍﺳﯿﺪﯼ ﺭﺍ ﺑﻪﺭﻭﺵ ﺗﻪﻧﺸﯿﻨﯽ ﺑﺎ ﺍﺳﯿﺪﻫﺎﯼ ﻻﮐﺘﯿﮏ ، ﺳﻮﻟﻔﻮﺭﯾﮏ ﻭ ﮐﻠﺮﯾﺪﺭﯾﮏ ‏( ﺩﺭ ۴/۴ ﺗﺎ ۷/۴ = PH ‏) ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﭘﺲ ﭼﺮﺥ ﺑﻪﺩﺳﺖ ﻣﯽﺁﻭﺭﻧﺪ . ﮐﺎﺯﺋﯿﻦﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮﺣﺴﺐ ﻧﻮﻉ ﺍﺳﯿﺪ ﻣﺼﺮﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺗﺤﺼﺎﻝ ﺷﻨﺎﺳﺎﺋﯽ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺍﺳﯿﺪﯼ ﮐﺎﺭﺑُﺮﺩ ﻣﺤﺪﻭﺩﯼ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﺋﯽ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﻏﻼﺕ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪﺍﯼ ﻭ ﻏﻨﯽﺳﺎﺯﯼ ﻧﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ . ﻧﻤﮏﻫﺎﯼ ﮐﺎﺯﺋﯿﻨﺎﺕ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﻭ ﺳﺪﯾﻢ ﺩﺭ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﺋﯽ ﮐﺎﺭﺑُﺮﺩ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﻭ ﺳﺪﯾﻢ ﺩﺭ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬﺍﺋﯽ ﮐﺎﺭﺑُﺮﺩ ﻭﺳﯿﻌﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﮏﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻨﺜﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﺎﺯﺋﯿﻦ ﺍﺳﯿﺪﯼ ﺑﻪﺩﺳﺖ ﻣﯽﺁﻭﺭﻧﺪ . منبع:ویکی پدیا
۰۷ مرداد ۹۷ ، ۱۱:۵۱ ۰ نظر

آهن(تاثییر آن در بدن)

(تحقیق ها تقدیم می کند)

آهن

اهن یکی از فلزات لازم و ضروری انسان است، برای نشان دادن درجه اهمیت این فلز کافی است بگویم رنگ قرمز خون و گوشت مدیون وجود این فلز می باشد، زیبایی چهره یعنی سرخ و سفید بودن آن ؛ قرمزی لبهایی که با ماتیک رنگ نشده اند، خوش رنگی ناخنهایی که لاک و حنا ندارند مرهوم این فلز است. کمبود این فلز دربدن سبب کن خونی،رنگ پریدگی ،ضعف مفرط می گردد.
توت فرنگی ،اسفناچ،سیب،گلابی،انگور شاهانی و سیاه انگور،یاقوتی،گندم، برگ چقندر،لوبیا،عدس،کلم قلمی،هویج،انجیر،بادام،موز،بلوط،انار مقدار کافی آهن داندو خوردن همه انها ضروری است ولی نباید زیاد خورد.

به راه قبله بخوابید

اگر می خواهید آهن بدن شما منظم باشد در نتیجه همیشه سالم باشید و به عوارض فلبی دچار نشوید به راه قبله بخوابید یعنی در جریان مغناطیس زمین بخوابیدچه، در غیر این صورت آهن در جدار رگها رسوب کرده ،آهن کم شده،تصلب شراین و عوارض قلبی ایجاد می نماید و کبد قسمت کننده آهنن بدن است لطمه شدید وارد می سازد . پس برای سالم بودن باید سعی کنید که همیشه در جریان مغناطیس زمین بخوابید.
بخشی از کتاب طب کبیر
۰۶ مرداد ۹۷ ، ۲۲:۰۰ ۰ نظر